WHARFEDALE Linton Stands

338 

Stojany Wharfedale Linton Stands pre reproduktory Linton

Na mieru vyrobené stojany LINTON STAND ponúkajú optimálne umiestnenie a montáž pre reproduktory LINTON. Stojany LINTON STAND sú perfektne spracované so zodpovedajúcim povrchom z drevenej dyhy, aby ladili s kabinetom reproduktorov LINTON. Stojany zohľadňujú veľkosť a hmotnosť reproduktorov, pričom ich výška je optimalizovaná na sediaceho poslucháča kedy je zvuková os reproduktora v dokonalej v rovine s hlavou užívateľa.

* Reproduktory LINTON nie sú súčasťou balenia.

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značky: , ,

Popis

LINTON Heritage

Presný – dotiahnutý do dokonalosti na zlomok milimetra, stojan LINTON je vyrobený mimoriadne precízne

Pevný – základná doska a konštrukcia stojanov sú dokonale stabilné a ponúkajú kritické tlmenie nežiaducich vibrácií, vďaka čomu budete počuť hrať reproduktory LINTON tak, ako to ich tvorcovia zamýšľali.

Dokonale zladené – drevené obloženie obsahuje ručne zladené dyhy, ktoré dokonale dopĺňajú povrchovú úpravu reproduktorov LINTON

Pohľad na vašu hudbu – s dodatočným ohľadom na hudobný účel a zážitok sú stojany LINTON navrhnuté aj ako stojany pre vašu 12” zbierku vinylových platní s perfektne tvarovanými medzerami na ich umiestnenie pod vašimi reproduktormi.

 

Retro štýl a Nadčasová muzikálnosť

Pôvodné inkarnácie Lintona zo 60. a 70. rokov boli dobre známe svojou bohatou a prirodzenou kvalitou zvuku; nový model si zachováva tieto atribúty, ale zlepšuje ich v každom parametre. Jeho basy sú hlboké a dobre definované, stredy čisté a otvorené, s voľne dýchajúcou dynamikou v širokom spektre, ktoré oživujú hudbu. Je to zvuk, do ktorého sa môžete ponoriť a stratiť sa v ňom, keď počúvate album za albumom; nostalgické prikývnutie minulosti povýšené na úroveň zodpovedajúcu budúcnosti.

Jediné čo viac si priať je mať tieto reproduktory umiestnené na nádherných, dokonale zladených stojanoch LINTON STANDS

Navrhnuté tak, aby oslovovali

Toto sú reproduktory vyžarujúce autentickosť a sú navrhnuté tak, aby oslovili oddaných milovníkov hudby.

V súlade s dizajnom sú nové ručne dyhované reproduktory Linton zladené so stojanmi k reproduktorom vyhotovenými v  podobnom klasickom štýle. Pevný kovový rám stojana, ktorý je vyrobený na mieru, aby sa zabezpečilo, že každý reproduktor je umiestnený v perfektnej výške pre sediaceho poslucháča, zaisťuje kritické tlmenie nežiaducich vibrácií a je zdobený drevenými dyhovanými panelmi v hornej a dolnej časti, ktoré dopĺňajú reproduktory. Dizajn stojana dokonca poskytuje priestor na uloženie vinylových platní.

Back in Black

Teraz sú stojany LINTON STANDS k dispozícii v novom modernom prevedení dýha čierny dub (Black Oak).

Reproduktor LINTON predstavuje jeden z najikonickejších modelov v dlhej histórii reproduktorov Wharfedale.  LINTON stelesňoval priekopnícky výskum spoločnosti Wharfedale počas 60., 70. a 80. rokov, s pokrvnou líniou siahajúcou až do roku 1965, bol vždy vyrábaný podľa zásad Wharfedale  a to excelentného pomeru cena / výkon.

Voliteľné farebné prevedenie:

Ďalšie informácie

Hmotnosť24 kg
Rozmery45 × 35 × 65 cm
Farba

, ,

Price per Pair / Piece

Pár

Značka

Seria

Heritage

Možno by sa Vám páčilo…