Zľava!

Focal ARIA 948

2948 3298 

Focal ARIA 948 – Plný zvuk a nič iné ako plný zvuk

Focal Aria 948 je jedinečný reproduktor v rámci série Aria v tom, že používa veľké osempalcové basové reproduktory – a nie iba jeden. Vďaka dvom vyhradeným osempalcovým meničom na reproduktor ponúka Aria 948 hĺbku basov a silu, ktorá pokorí väčšinu subwooferov. V kombinácii so super veľkými bedňami dáva reproduktorom Aria 948 schopnosť plne reprodukovať celé spektrum zvuku – bez ohľadu na to, ako je dynamický.

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značky: , ,

Popis

Aria 948 symbolizuje návrat skutočného high-endového reproduktora. Nový typ 3-pásmového reproduktora s 21 cm meničmi poskytuje bez námahy intenzívne a kontrolované basy. Zámerom bolo vrátiť sa k samotnej podstate hudobného prednesu pre tých, ktorí sú vášnivými poslucháčmi hudby. Reproduktor je vhodný do miestnosti veľkosti od 30 m² a odporúčaná posluchová vzdialenosť je 3,5 m.

Špecifikácia:

  • Typ: 3 pásmový podlahová reprosústava s bassreflexom
  • Použité meniče: 2x 8¼ “ (21 cm) Flax basový menič, 6½ “ (16,5 cm) Flax stredový reproduktor, 1 “ (25 mm) Al / Mg kompozitné invertný výškový reproduktor s technológiou TNF
  • Frekvenčný rozsah: (+/- 3 dB): 37 Hz – 28 kHz
  • Rezonančný kmitočet: – 6 dB: 31 Hz
    Charakteristická citlivosť (2,83 V / 1 m): 92,5 dB
  • Nominálna impedancia: 8 ohmov
  • Minimálna impedancia: 2,5 ohmu
  • Odporúčaný výkon zosilňovača: 50-350 W
  • Deliaca frekvencia: 280 Hz / 2600 Hz

Ľanové membrány pre prirodzený zvuk

Použitím unikátneho materiálu na ľanové membrány znie Aria948  hladko a prirodzene. Špeciálna jednotka stredného rozsahu necháva vokály vyniknúť a reprodukuje ich presne tak, ako interpret zamýšľal.

Výškové reproduktory TNF pre plynulú presnosť

Pri vývoji slávneho výškového reproduktora s invertovaným štýlom od spoločnosti Focal boli použité výškové reproduktory TNF využívajúce hliník a horčík s Poronovým odpružením  pre mimoriadne hladký, ale detailný zvuk. Vlnovody pomáhajú vytvárať presnú zvukovú scénu, vďaka ktorej sa zdá, že sú hudobníci v miestnosti.

Kompaktný a zakrivený dizajn, ktorý dobre vyznie v každom type miestnosti

Napriek tomu, že reproduktory Aria 948 sú vysoké a hlboké, ich hladké línie a luxusné prevedenie zaistí, že bez námahy splynú so štýlom vašich priestorov. Sú ideálne pre použitie vo veľkých miestnostiach so vzdialenosťou posluchu približne 3,5 metra, tieto reproduktory vytvárajú  zvukovú vlnu, s ktorou nie je problém zaplniť krásnym zvukom ani veľké priestory.

Dodávané s kovovými podstavcami

Focal poskytuje k týmto reproduktorom nastaviteľné podstavce. Pripojením a nastavením hrotov vám to umožní získať presne ten správny stupeň „náklonu“ pre najpresnejší zážitok z počúvania.

Sadnite si a pevne sa držte. S reproduktormi Focal Aria 948, si užijete vzrušujúcu hudobnú jazdu!

Catalog:

https://www.focal.com/sites/www.focal.fr/files/shared/catalog/document/Catalog_Aria_900_0.pdf

Ďalšie informácie

Hmotnosť35 kg
Rozmery37.1 × 42 × 115 cm
Značka

Farba

, ,

Price per Pair / Piece

Pár

Seria

Aria

Možno by sa Vám páčilo…